0770 165 347
Cluj-Napoca, România
Strategii Digitale Personalizate

Descoperă echipa
ht image 5
Relevo

Fă cunoștință cu specialiștii noștri care se vor ocupa de creșterea afacerii tale!

Leo
Leo

PPC Specialist

Florin
Florin

Senior PPC Specialist

Google | Facebook | TikTok | LinkedIn Ads

Echipa Relevo a ajutat peste 150 de afaceri să se afișeze unui public relevant, predispus să convertească. Fie că ai nevoie de awareness, leaduri sau vânzări, vom stabili împreună obiective realiste și ne vom folosi expertiza pentru a găsi cea mai profitabilă variantă pentru tine.

SEO & Strategie Digitală

SEO îți crește vizibilitatea, iar asta înseamnă mai mult trafic și mai multe oportunități de a-ți atinge obiectivele. Datorită experienței noastre te putem ajuta atât cu auditul tehnic SEO, cât și cu link building, crearea de articole și publicarea acestora.

Alex
Alex

SEO Specialist

Ovidiu
Ovidiu

Senior Digital Strategist

Renata
Renata

Technical Copywriter

Aida
Aida

Senior Copywriter

Creare conținut

Orice text trebuie să aibă un scop, iar pentru tine acesta trebuie să fie de a converti clienți. Importanța textelor (postări, bloguri, reclame, broșuri etc) vine din faptul că modul în care comunici cu clienții are efect direct asupra imaginii brandului tău.

Web Development

Clienții se așteaptă ca afacerile legitime și de încredere să aibă un website care arată bine și este perfect funcțional. Developerii noștri se vor asigura că utilizatorii vor avea o experiență care să favorizeze atingerea obiectivelor tale de business.

Codruț
Codruț

Junior Web Developer

John
John

Senior Web Developer

Edi
Edi

Graphic Designer

Szabi
Szabi

Senior Graphic Designer

Graphic Design

Identitatea vizuală trebuie să fie congruentă cu identitatea brandului tău. Echipa noastră de designeri se va asigura că logoul, culorile și designul elementelor tale vizuale (bannere, cataloage, filmulețe etc) sunt în concordanță cu personalitatea brandului.

O parte din portofoliul nostru