0770 165 347
Cluj-Napoca, România
Strategii Digitale Personalizate

SEO & Copywriting

Dezvoltă o strategie digitală realistă, adaptată cerințelor actuale.
Te ajutăm să definești strategia SEO și să îți optimizezi textele pentru a-ți putea atinge obiectivele de business.

Prin SEO ne asigurăm că motoarele de căutare nu întâmpină dificultăți în legătură cu indexarea paginilor din site.

Cu ce te putem ajuta pe partea de SEO?

Audit Tehnic SEO

Analizăm structura site-ului, arhitectura internă precum și alte elemente cheie care au pondere ridicată în cadrul algoritmilor motoarelor de căutare. Oferim recomandări pentru îmbunătățirea relevanței și alinierii cuvintelor cheie precum și cu privire la toate aspectele legate de strategia SEO, structura de meniuri, dimensiunile imaginilor, meta tags, headings etc.

Link Building

Conceptul de „link building” cuprinde marketingul de conținut (content marketing), PR și informare (outreach) care determina vizibilitatea brandului. La baza acestui conglomerat stau backlink-urile, elemente extrem de importante pentru strategia SEO. Dacă veți ajunge la un număr considerabil de backlink-uri pentru cuvintele cheie relevante, semnalul transmis către Google este următorul: aceste site-uri mă consideră un partener respectabil și de încredere.

Creare și Publicare articole

Articolele scrise de echipa noastră conțin în medie 800 de cuvinte și sunt unice, cu focus pe cuvintele cheie relevante. Îți punem la dispoziție un raport lunar personalizat, integrat, în care se prezintă evoluția cuvintelor în căutările Google precum și poziționările actuale versus poziționările din faza de start.

Beneficii SEO
Credibilitate, căci o bună poziționare organică oferă încredere.
Stabilitate rezultatelor, deoarece poziția se menține relativ ușor în timp.
Costuri reduse comparativ cu campaniile PPC, care pe termen lung pot fi costisitoare.
Vizibilitate mai mare pentru site, care înseamnă mai mult trafic spre afacerea ta.

Imaginăm și transpunem în cuvinte exclusiv conținut original!

Conținutul este o componentă vitală a strategiei online pentru orice afacere, fiind principalul vector care ajută la creșterea poziționării organice a site-ului (SEO) în rezultatele motoarelor de căutare.

Pe lângă numeroasele avantaje ale optimizării paginilor domeniului tău cu ajutorul marketingului de conținut, acesta poate fi folosit și ca mijloc de a te conecta direct cu vizitatorii sau clienții care sunt interesați de serviciile sau produsele pe care le oferi.

Agenția noastră poate să preia în totalitate activitatea de plan editorial, creare de conținut, link building, SEO precum și a altor aspecte ale strategiei online.

Planuri editoriale
Descrieri produse / categorii
Texte generice pentru site
Articole de blog