0770 165 347
Cluj-Napoca, România
Strategii Digitale Personalizate

O colaborare de succes se bazează pe transparență totală 🤝

Ce ne diferențiază de alte agenții?

Toate agențiile de marketing digital sunt competente în configurarea campaniilor și au profesioniști cu experiență în cadrul echipei lor. Cu toate acestea, ceea ce ne diferențiază cu adevărat de concurență este abordarea noastră care depășește limitele serviciilor plătite. Ne concentrăm nu doar pe gestionarea campaniilor, ci pe succesul general al afacerii tale.

Taxa standard de agenție variază între 1.300 și 1.750 RON pentru fiecare canal, pentru bugete lunare de până la 20.000 RON.

Costul se calculează în funcție de natura contului (fie că este vorba de un magazin online sau un site de prezentare) și de volumul de muncă (necesitatea unui număr variat de campanii, bannere etc.).

Ca urmare a estimării volumului de lucru, veți primi o taxă fixă pe care o veți achita lunar pe întreaga perioadă a contractului. Nu aplicăm taxe adiționale pentru configurare și nici nu reținem comisioane din vânzări.

Pentru bugete care depășesc 20.000 RON lunar, vă rugăm să ne contactați pentru o propunere personalizată.

Bugetul minim propus pentru promovarea unui cont nou este de 1.500 RON pentru site-urile de prezentare și de 2.500 RON pentru magazinele online. Prin "conturi noi", ne referim la situația în care afacerea este la început, în faza de testare, și se dorește validarea produselor sau serviciilor respective.

Avem două alternative în acest scenariu. Dacă site-ul este construit în WordPress, vă punem la dispoziție serviciile dezvoltatorilor noștri specializați în acest CMS. Dacă utilizați alte tipuri de CMS, putem implementa urmărirea prin Google Tag Manager, iar în ceea ce privește feed-urile, vom colabora activ pentru a identifica soluțiile potrivite.

În general, primele patru săptămâni nu vor fi cele mai profitabile pentru afacerile noi, deoarece vom fi în faza de testare a diverselor strategii pentru a determina cea mai eficientă variantă, atât în termeni de audiență, cât și de structura reclamelor. Nu putem exclude posibilitatea ca oferta să nu fie una competitivă. Competiția în mediul online este din ce în ce mai acerbă, iar dacă site-ul nu aduce plus valoare reală, șansele de succes sunt reduse. Totuși, dacă decideți în primele cinci zile lucrătoare că nu mai doriți să continuați, vă vom rambursa 80% din onorariul de agenție.

Contractele noastre standard sunt încheiate pe o perioadă de o lună, cu prelungire automată, atâta timp cât ambele părți sunt de acord. Nu impunem o durată minimă, cu excepția cazului în care clienții ne solicită în mod expres acest lucru.

Ideal ar fi să aveți o prezență online cât mai puternică, ceea ce implică o strategie omnichannel. Dacă nu puteți aloca buget pentru 2-3 canale simultan, vom începe cu unul singur până când rezultatele se stabilizează. Când bugetul va permite și rezultatele pe primul canal vor fi satisfăcătoare, vom putea extinde activitatea pe celelalte canale. De exemplu, putem începe cu Google Ads, iar după obținerea unor rezultate profitabile, ne putem extinde pe Facebook și TikTok. Canalul cel mai potrivit pentru a începe promovarea depinde de specificul fiecărui business, dar acesta va fi ales împreună, înainte de începerea colaborării.

Un aspect distinctiv este că nu percepem nicio taxă de setup și nici comisioane din vânzări 😇 La Relevo, plătești doar o sumă fixă lunară pentru serviciile de promovare și primești următoarele beneficii:

  • Audit gratuit pentru a identifica ce nu a funcționat în trecut și pentru a înțelege motivele eșecurilor anterioare;
  • Recomandări pentru optimizarea site-ului tău, astfel încât să crești numărul de conversii;
  • Bannere pentru reclame incluse în taxa de agenție;
  • Consultanță pentru optimizarea SEO;
  • Efectuăm gratuit trecerea la GA4 (Google Analytics 4).